Kompani transporti mallrash

Kompani Transporti mallrash Mallrash MURATAJ 2012 – Profili i kompanisë “Murataj 2012” sh.p.k. është një kompani transporti dhe logjistike me qendër në Durrës. Ajo operon prej 10 vitesh në Shqipëri, në rajon dhe në…

Kamionë me paleta

Kamionet e transportit janë mjete dhe na mundësojnë transportin e ngarkesave të tonazhit të lartë dhe volumit të madh. Janë mjete ideale për transport paletash edhe për furnizimin e ndërmarrjeve me një kapacitet të…

Transport me trailer i hapur

Kamionat e mallrave me transport të hapur (me trailer i hapur). Kamionat e mallrave mbështeten nga boshtet e përparme dhe të pasme që tërhiqen nga një shirit tërheqës. I njëjti automjet është i njohur…

SCANIA 2017

Scania zgjeroi gjeneratën e saj të re të kamionëve me mjete për industrinë e ndërtimit në 2017. Detajet:Marka: Scania Viti i prodhimit: 2017Motorri: 410 psKambio: automatikMarshet: 12 marsheRrotat aktive: 4×2Sedilje pneumatike shoferiSedilje pneumatike e…

SCANIA 2009

Më 17 shtator 2009, u lançua një seri R e azhornuar me shumë karakteristika të reja duke përfshirë një stilim të mprehtë të jashtëm me hapje më të madhe të grilës si edhe detaje…

Kamionë me porta kontenier

Transport me kontenier Dërgesat ndërkombëtare të mallrave, veçanërisht në sektorin detar, bazohen kryesisht në transportin e kontenierëve. Këto kontenier janë bërë në madhësi standarde dhe mund të transportohen në mënyrë efikase në distanca të…