Kompani transporti mallrash

Kompani Transporti mallrash Mallrash MURATAJ 2012 – Profili i kompanisë “Murataj 2012” sh.p.k. është një kompani transporti dhe logjistike me qendër në Durrës. Ajo operon prej 10 vitesh në Shqipëri, në rajon dhe në…

Transport me kamion. Fakte interesa

Transport me kamion A e dini që industria e transport me kamion në Europe përfaqëson një biznes 700 miliard dollarë?Siç thuhet me të drejtë: Nëse e keni blerë, një kamion e ka sjellë. Në…

Transport mallrash në gjithë Evropën

Transport mallrash brenda shqiperise ne rajon dhe ne europe me kamiona trailer te hapur ose te mbyllur dhe me konteiner…

Transporti me kamiona-Cfarë duhet të dini?

Nëse keni nevojë për të marrë mallrat tuaj nga një vend në tjetrin në një mënyrë të sigurt, të besueshme dhe me kosto efektive. Transporti me kamiona është i vështirë për tu mposhtur. Aq…

Kamionët Frigoriferik

Kamionët frigoriferik janë të pajisur me pajisje ftohëse për të mbajtur të freskët ushqimin dhe furnizimet gjatë transportit. Zakonisht përdoren për të transportuar fruta, mish dhe peshk. Kamionët frigoriferik ftohen me akull ose ftohje…

Transport Agrumesh

Automjetet Murataj2012 e transportit të ushqimit ose ndryshe të transport agrumesh. Ato përdoren në shërbimet përkatëse për transportimin e ushqimit, pijeve dhe vakteve të gatshëm për të ngrënë. Ato shërbejn një numër vendesh duke…