Transporti me kamiona-Cfarë duhet të dini?

Nëse keni nevojë për të marrë mallrat tuaj nga një vend në tjetrin në një mënyrë të sigurt, të besueshme dhe me kosto efektive. Transporti me kamiona është i vështirë për tu mposhtur. Aq e vështirë në fakt sa që transporti i mallrave me kamion është ende mënyra më e përdorur gjerësisht e transportit. (Në […]

Transport me trailer i hapur

Kamionat e mallrave me transport të hapur (me trailer i hapur). Kamionat e mallrave mbështeten nga boshtet e përparme dhe të pasme që tërhiqen nga një shirit tërheqës. I njëjti automjet është i njohur në Evropë si një rimorkio me shirita tërheqës me një kornizë A. Rimorkiot e mallrave përdoren për të lëvizur furnizimet e […]