Kamionët Frigoriferik

Kamionët frigoriferik janë të pajisur me pajisje ftohëse për të mbajtur të freskët ushqimin dhe furnizimet gjatë transportit. Zakonisht përdoren për të transportuar fruta, mish dhe peshk. Kamionët frigoriferik ftohen me akull ose ftohje mekanike të mundësuar me motorë me naftë dhe zhvendosje. Ata gjithashtu mund të ftohen duke përdorur akull të thatë ose dioksid […]