Kompani transporti mallrash

kompani transporti kamionash

Kompani Transporti mallrash Mallrash MURATAJ 2012 – Profili i kompanisë “Murataj 2012” sh.p.k. është një kompani transporti dhe logjistike me qendër në Durrës. Ajo operon prej 10 vitesh në Shqipëri, në rajon dhe në Europë me besueshmëri, korrektësi dhe përgjegjësi.     Shërbimet e ofruara janë: Shërbim, Transport konteinerësh Transport me trailer i hapur Transport […]