Transport me trailer i hapur

Kamionat e mallrave me transport të hapur (me trailer i hapur). Kamionat e mallrave mbështeten nga boshtet e përparme dhe të pasme që tërhiqen nga një shirit tërheqës. I njëjti automjet është i njohur…

Kamionë me porta kontenier

Transport me kontenier Dërgesat ndërkombëtare të mallrave, veçanërisht në sektorin detar, bazohen kryesisht në transportin e kontenierëve. Këto kontenier janë bërë në madhësi standarde dhe mund të transportohen në mënyrë efikase në distanca të…

Kamion me tenda

Kamion me tenda janë krijuar për ta bërë transportin më të lehtë për udhëtime të gjata si dhe më pak te rrezikshëm për mallrat që janë duke u transportuar. Një pjesë e madhe e…

Galeria