SCANIA 2009

Më 17 shtator 2009, u lançua një seri R e azhornuar me shumë karakteristika të reja duke përfshirë një stilim të mprehtë të jashtëm me hapje më të madhe të grilës si edhe detaje të reja të brendshme. Ajo solli një version të ri të Scania me sistem ingranazhi optikruiz me kambio automatike dhe sistem mbështetës të drejtuesit. Seritë G morën azhornimin pak më vonë, dhe seritë P gjatë vitit 2011.

Detajet:
Marka: Scania
Viti i prodhimit: 2009
Motorri: 420 ps
Kambio: automatik
Marshet: 12 marshe
Rrotat aktive: 4×2
Gjendja e përgjithshme: shumë e mirë
Gjendja teknike: shumë e mirë
Pamja vizuale: shumë e mirë
I Kondicionuar

Më shumë postime në Portik.al

Previous slide
Next slide