Jeni i interesuar për nje vend pune ?

Murataj 2012 është një kompani që ofron kushte shumë të mira pune. Nëse nuk ka vënde pune të lira momentalisht, ose pozicionet e mëposhtme nuk janë për ju, ju mund të na dërgoni një CV tuajën në adresën info@murataj2012.al

Nëse jeni të interesuar në punët e mëposhtme apo në pozicione vullnetare, na dërgoni një kërkesë dhe ne do të ishim shumë të lumtur për t’ju dhënë më shumë informacion.