Murataj

Telefono në:

+355 69 248 2505

Porosit tani

Punojmë ndërkombëtarisht dhe transpotomë në sasi të mëdha.

Dorëzim i sigurtë i mallrave,
të ndryshëm, transport i brendshëm dhe ndërkombëtar,
pika shitje ne gjithe shqipërinë.

0
Mjete Transporti
0
Vjet eksperiencë në treg
0 Kg
Pesha minimale