Na Kontaktoni

Nëse doni te na kontaktoni jemi këtu për t’ju ndihmuar. Mjafton te plotësoni formularin më poshtë dhe do ju kontaktojmë shumë shpejt.

Kush jemi

Murataj 2012 është një kompani e krijuar ne vitin 2012 me një qëllim të vetëm, të sjellë pranë jush ç’do porosi ne destinacionin e duhur. E përpikte dhe sipas standarteve më të fundit të mjeteve të transportit. Eksperienca jone mbi 10 vjeçare na bën të përshtatshëm për të marrë përsipër të gjitha llojet e transportit duke filluar që ng amakineritë e rënda e deri tek më delikatet. Nëse jeni të interesuar plotësoni formularin më poshtë dhe do t’ju kontaktojmë për ç’do pyetje që mund të keni.

Si mund t'ju ndihmojmë?

Gjëndemi pranë jush vetëm një telefonatë larg. Nëse doni transport brenda dhe jashte vendit me cilesi dhe garanci mund të telefonini +355 69 247 2505 ose na shkruani përmes e-mailit në të djathtë.