Transport Agrumesh

Automjetet Murataj2012 e transportit të ushqimit ose ndryshe të transport agrumesh. Ato përdoren në shërbimet përkatëse për transportimin e ushqimit, pijeve dhe vakteve të gatshëm për të ngrënë. Ato shërbejn një numër vendesh duke përfshirë aeroportet, spitalet, portet, qendrat e ekspozitës, qendrat historike të qytetit si edhe dërgesat në shtëpi.

Mjaftë të lehta për tu trajtuar dhe me emisione zero të CO2.

Kamionët Murataj2012 janë krijuar për të përmbushur të gjitha kërkesat e transportit. Për produktet e transport agrumesh si dhe operatorët.

Murataj2012 ju ofron të zgjidhni dy mundësi plotësuese: kamion i kutisë dhe kamioni në frigorifer.

100% elektrike.

1,27 e gjerë.

Kapaciteti maksimal i ngarkesës 1.384 kg.

Kamionët përdoren në të gjithë Europën.

Më shumë informacion për agrumet

Portokallët (Citrus sinensis) i përkasin familjes rue (Rutaceae) dhe vijnë me origjinë nga Kina jugore me transport agrumesh

Përveç portokalleve, grupi i frutave agrume, të cilat kultivohen kryesisht në rajone subtropikale. Ato gjithashtu përfshijnë limonë, grejpfruta, mandarina, limon dhe lehtësues. Easyypeeler është emri i dhënë në veçanti për kryqëzimet midis portokalleve dhe mandarinave. Lëvorja e të cilave hiqet shumë lehtë.

Në transport agrumesh portokallet, siç është zakonisht për frutat agrume, klasifikohen në mënyrë të konsiderueshme sipas disponueshmërisë sezonale. Portokall dimri nga vendet e Mesdheut nga nëntori deri në qershor.
Portokall veror nga vendet jashtë shtetit nga qershori deri në nëntor edhe për transport agrumesh.

Portokallet ndahen në variatete të pjekjes së hershme, të mesme dhe të vonë. Variateteve gjithashtu ndajnë një ngjyrë tipike të frutave, një dallim midis portokajve flokëverdhë, të kuq dhe vonë. Portokallet e kërthizës janë varieteti më i rëndësishëm i portokallit flokëverdhë. Portokallet e kuq ndahen në portokalle të thella gjaku (lëkura e kuqe) dhe portokallet e lehta të gjakut (zhvishem me ose pa ngjyrosje të kuqe të lehtë, të kuqe tul).

Më shumë postime në Portik.al

Previous slide
Next slide