Transport me trailer i hapur

Kamionat e mallrave me transport të hapur (me trailer i hapur).

Kamionat e mallrave mbështeten nga boshtet e përparme dhe të pasme që tërhiqen nga një shirit tërheqës. I njëjti automjet është i njohur në Evropë si një rimorkio me shirita tërheqës me një kornizë A.

Rimorkiot e mallrave përdoren për të lëvizur furnizimet e rënda në distanca të gjata. Ato mund të përdoren për të lëvizur mobilje dhe furnizime, ose mund të përdoren për të lëvizur dërgesa të mëdha të lëndës së parë.

Cilat janë perspektivat për industrinë e transportit të kamionëve?

Ndërsa vëllimet e mallrave vazhdojnë të rriten, transporti i kamionëve me trailer i hapur do të mbetet në kërkesë të lartë. Mbi të gjitha, kamionët kryejnë pjesën më të madhe të transportit të mallrave në të gjithë Amerikën. Ato përfshijnë gjithçka, nga kamionët me njësi të vetme deri te kombinimet e traktorëve dhe rimorkiove. Këto makina mbresëlënëse shfrytëzohen në një larmi fushash. Ata merren me transportimin e mbeturinave, marrjen urbane, shpërndarjen dhe ndërtimin.

Nuk ekziston asnjë dallim i pranuar botërisht kur bëhet fjalë për “kamionë të rëndë” dhe “kamionë mallrash” ose “kamionë me trailer i hapur” krahasuar me një kamion të përdorur për transporte të personalizuar. Dallimet ekzistojnë kur bëhet fjalë për numrin e gomave dhe peshën.

Cilat janë disa punë që lidhen me transportin e kamionëve?
Ju do të gjeni një larmi të gjerë mundësish dhe karrierash në industrinë e transportit të kamionëve. Këto përfshijnë mundësi për gjithçka, nga një student që kërkon të marrë përvojë në këtë fushë te një koncert me kamionë ekipor. Mundësitë janë të pakufishme.

Një fushë që nuk është aq e njohur, por provon fitimprurëse është kamionët me kamionë intermodal. Në fakt, aktualisht është një nga punët më të kërkuara në industri. Ajo gjithashtu vjen me përparësi dhe përfitime të ndryshme.
Nëse nuk e keni mendjen të lëvizni, atëherë kamionët me kamionë intermodal mund të përfaqësojnë biznesin ideal për tu futur.

Për më shumë kliko këtu.

Më shumë postime në Portik.al

Previous slide
Next slide