kompani transporti kamionash

Kompani transporti mallrash

Kompani Transporti mallrash Mallrash MURATAJ 2012 – Profili i kompanisë “Murataj 2012” sh.p.k. është një kompani transporti dhe logjistike me qendër në Durrës. Ajo operon

Read More »

Kamionët Frigoriferik

Kamionët frigoriferik janë të pajisur me pajisje ftohëse për të mbajtur të freskët ushqimin dhe furnizimet gjatë transportit. Zakonisht përdoren për të transportuar fruta, mish

Read More »

Transport Agrumesh

Automjetet Murataj2012 e transportit të ushqimit ose ndryshe të transport agrumesh. Ato përdoren në shërbimet përkatëse për transportimin e ushqimit, pijeve dhe vakteve të gatshëm

Read More »