Kompani transporti mallrash

kompani transporti kamionash

Kompani Transporti mallrash Mallrash MURATAJ 2012 – Profili i kompanisë “Murataj 2012” sh.p.k. është një kompani transporti dhe logjistike me qendër në Durrës. Ajo operon prej 10 vitesh në Shqipëri, në rajon dhe në Europë me besueshmëri, korrektësi dhe përgjegjësi.     Shërbimet e ofruara janë: Shërbim, Transport konteinerësh Transport me trailer i hapur Transport […]

Kamionët Frigoriferik

Kamionët frigoriferik janë të pajisur me pajisje ftohëse për të mbajtur të freskët ushqimin dhe furnizimet gjatë transportit. Zakonisht përdoren për të transportuar fruta, mish dhe peshk. Kamionët frigoriferik ftohen me akull ose ftohje mekanike të mundësuar me motorë me naftë dhe zhvendosje. Ata gjithashtu mund të ftohen duke përdorur akull të thatë ose dioksid […]

Transport Agrumesh

Automjetet Murataj2012 e transportit të ushqimit ose ndryshe të transport agrumesh. Ato përdoren në shërbimet përkatëse për transportimin e ushqimit, pijeve dhe vakteve të gatshëm për të ngrënë. Ato shërbejn një numër vendesh duke përfshirë aeroportet, spitalet, portet, qendrat e ekspozitës, qendrat historike të qytetit si edhe dërgesat në shtëpi. Mjaftë të lehta për tu […]

Kamionë me paleta

Kamionet e transportit janë mjete dhe na mundësojnë transportin e ngarkesave të tonazhit të lartë dhe volumit të madh. Janë mjete ideale për transport paletash edhe për furnizimin e ndërmarrjeve me një kapacitet të lartë ngarkese. Për transportin e mallrave brenda qyteteve me kamion nevojitet autorizimi i qarkullimit nga autoritetet përkatëse.

Transport me trailer i hapur

Kamionat e mallrave me transport të hapur (me trailer i hapur). Kamionat e mallrave mbështeten nga boshtet e përparme dhe të pasme që tërhiqen nga një shirit tërheqës. I njëjti automjet është i njohur në Evropë si një rimorkio me shirita tërheqës me një kornizë A. Rimorkiot e mallrave përdoren për të lëvizur furnizimet e […]

SCANIA 2017

Scania zgjeroi gjeneratën e saj të re të kamionëve me mjete për industrinë e ndërtimit në 2017. Detajet:Marka: Scania Viti i prodhimit: 2017Motorri: 410 psKambio: automatikMarshet: 12 marsheRrotat aktive: 4×2Sedilje pneumatike shoferiSedilje pneumatike e pasagjeritAirbag-ëtRadio, Mp3, BluetoothDritare elektronikeGjendja e përgjithshme: shumë e mirëGjendja teknike: shumë e mirëPamja vizuale: shumë e mirëI Kondicionuar

SCANIA 2009

Më 17 shtator 2009, u lançua një seri R e azhornuar me shumë karakteristika të reja duke përfshirë një stilim të mprehtë të jashtëm me hapje më të madhe të grilës si edhe detaje të reja të brendshme. Ajo solli një version të ri të Scania me sistem ingranazhi optikruiz me kambio automatike dhe sistem […]

Kamionë me porta kontenier

Transport me kontenier Dërgesat ndërkombëtare të mallrave, veçanërisht në sektorin detar, bazohen kryesisht në transportin e kontenierëve. Këto kontenier janë bërë në madhësi standarde dhe mund të transportohen në mënyrë efikase në distanca të gjata. Ato transferohen nga një mjet transport me kontenier pa u hapur. Kontenierët e standardizuar kanë transformuar industrinë e transportit. Duke […]

SCANIA 2003

Zhvillimi i ri i kamjonëve Scania u bazua tek seria 4, produkt i Scania-së që ka siguruar koston më të ulët për klientet në të gjitha kohët. Metodat e reja të përparuara të testimit kanë ndihmuar në krijimin e seria R, kamioni më i mirë që Scania ka krijuar ndonjëherë Detajet:Viti i prodhimit: 2003Motorri: 420 […]

Kamion me tenda

Kamion me tenda janë krijuar për ta bërë transportin më të lehtë për udhëtime të gjata si dhe më pak te rrezikshëm për mallrat që janë duke u transportuar. Një pjesë e madhe e peshës së një kamion me tenda mbështetet nga një njësi traktori, ose një montim i boshtit të përparmë të ndashëm i […]