Kompani transporti mallrash

kompani transporti kamionash

Kompani Transporti mallrash Mallrash MURATAJ 2012 – Profili i kompanisë “Murataj 2012” sh.p.k. është një kompani transporti dhe logjistike me qendër në Durrës. Ajo operon prej 10 vitesh në Shqipëri, në rajon dhe në Europë me besueshmëri, korrektësi dhe përgjegjësi.     Shërbimet e ofruara janë: Shërbim, Transport konteinerësh Transport me trailer i hapur Transport […]

Transport me kamion. Fakte interesa

Transport me kamion A e dini që industria e transport me kamion në Europe përfaqëson një biznes 700 miliard dollarë?Siç thuhet me të drejtë: Nëse e keni blerë, një kamion e ka sjellë. Në SHBA ekonomia mbetet shumë e varur nga industria e kamionëve për arsye të mira. Përafërsisht 71 % e mallrave në vend […]

Transporti me kamiona-Cfarë duhet të dini?

Nëse keni nevojë për të marrë mallrat tuaj nga një vend në tjetrin në një mënyrë të sigurt, të besueshme dhe me kosto efektive. Transporti me kamiona është i vështirë për tu mposhtur. Aq e vështirë në fakt sa që transporti i mallrave me kamion është ende mënyra më e përdorur gjerësisht e transportit. (Në […]

Kamionët Frigoriferik

Kamionët frigoriferik janë të pajisur me pajisje ftohëse për të mbajtur të freskët ushqimin dhe furnizimet gjatë transportit. Zakonisht përdoren për të transportuar fruta, mish dhe peshk. Kamionët frigoriferik ftohen me akull ose ftohje mekanike të mundësuar me motorë me naftë dhe zhvendosje. Ata gjithashtu mund të ftohen duke përdorur akull të thatë ose dioksid […]

Transport Agrumesh

Automjetet Murataj2012 e transportit të ushqimit ose ndryshe të transport agrumesh. Ato përdoren në shërbimet përkatëse për transportimin e ushqimit, pijeve dhe vakteve të gatshëm për të ngrënë. Ato shërbejn një numër vendesh duke përfshirë aeroportet, spitalet, portet, qendrat e ekspozitës, qendrat historike të qytetit si edhe dërgesat në shtëpi. Mjaftë të lehta për tu […]

Kamionë me paleta

Kamionet e transportit janë mjete dhe na mundësojnë transportin e ngarkesave të tonazhit të lartë dhe volumit të madh. Janë mjete ideale për transport paletash edhe për furnizimin e ndërmarrjeve me një kapacitet të lartë ngarkese. Për transportin e mallrave brenda qyteteve me kamion nevojitet autorizimi i qarkullimit nga autoritetet përkatëse.

Transport me trailer i hapur

Kamionat e mallrave me transport të hapur (me trailer i hapur). Kamionat e mallrave mbështeten nga boshtet e përparme dhe të pasme që tërhiqen nga një shirit tërheqës. I njëjti automjet është i njohur në Evropë si një rimorkio me shirita tërheqës me një kornizë A. Rimorkiot e mallrave përdoren për të lëvizur furnizimet e […]

SCANIA 2017

Scania zgjeroi gjeneratën e saj të re të kamionëve me mjete për industrinë e ndërtimit në 2017. Detajet:Marka: Scania Viti i prodhimit: 2017Motorri: 410 psKambio: automatikMarshet: 12 marsheRrotat aktive: 4×2Sedilje pneumatike shoferiSedilje pneumatike e pasagjeritAirbag-ëtRadio, Mp3, BluetoothDritare elektronikeGjendja e përgjithshme: shumë e mirëGjendja teknike: shumë e mirëPamja vizuale: shumë e mirëI Kondicionuar

SCANIA 2009

Më 17 shtator 2009, u lançua një seri R e azhornuar me shumë karakteristika të reja duke përfshirë një stilim të mprehtë të jashtëm me hapje më të madhe të grilës si edhe detaje të reja të brendshme. Ajo solli një version të ri të Scania me sistem ingranazhi optikruiz me kambio automatike dhe sistem […]