Transport mallrash në gjithë Evropën

Transport mallrash nga Murataj 2012

Transport mallrash nga Murataj 2012. Ne e dimë rëndësinë e përdorimit të kamionit ose rimorkios sa më shpejt të jetë e mundur dhe me sigurinë e lëvizjes. Prandaj transporti është një pjesë e rëndësishme e konceptit tonë të plotë të shërbimit.

Ne ju ofrojmë transport te mallrave në të gjithë Evropën. Për shkak të flotës sonë të transportit dhe rrjetit tonë të gjerë me kompani ndërkombëtare të transportit. Ne mund të transportojmë cdo kerkesen tuaj në të gjithë Evropën me ritme konkurruese.

Flota e transportit me kamion

Në planifikimin tonë fleksibël, ne mund të planifikojmë drejtpërdrejt transport mallrash qe ju keni. Sigurohemi që ato të përshtaten në procesin e dorëzimit. Meqenëse kemi planifikimin tonë të pavarur të transportit, dhe kemi mundësinë për të kombinuar ngarkesat. Ne mund t’u ofrojmë klientëve tanë një shërbim të shpejtë transporti me çmimin më të mirë.

Garancia jonë pse nuk duhet të shqetësoheni


Kur na lejoni të kujdesemi për transportin e mallrave tuaja ju garantojmë një dërgesë të shpejtë. Ju nuk duhet të shqetësoheni për dorëzimin e tyre dhe thjesht mund të rrini ulur derisa ti dorëzojmë në adresën e kërkuar. Ndërkohë, ne do t’ju mbajmë të azhurnuar në lidhje me statusin e transportit përmes portalit tonë të klientëve “Murataj2012.al”

Më shumë postime në Portik.al

Previous slide
Next slide