Transport me KORREKTËSI BESUESHMËRI PËRGJEGJËSI nga Murataj 2012


Profili kompanisë


Falë një dekade eksperiencë, Murataj 2012 poseidon mjete transporti të ndryshme dhe në gjendje mjaft të mirë. Mundëson transportin e mallërave apo të konteinerëve në tonazhe të rënda, brenda dhe jashtë vendit.
 Për sigurinë e transportit, kompania jonë ka mundësuar një kontratë “All inclusive” me Sigal Uniqua Group.
Të gjithë trailerat janë të pajisur me sistemin GPS e cila i bën mjetet lehtësisht të gjurmueshme dhe të identifikueshme gjatë lëvizjes së tyre. Transporti mallrave tuaja nuk është thjesht një zhvendosje produkti.
  Tek ne, është me shumë se një përgjegjësi dhe detyrim korrektësie. ( lexo me shume )

Transport konteinerësh

Ofrojmë transport pë kontenierë të ndryshëm

Transport në të gjithë Evropën

Ne e dimë rëndësinë e përdorimit të kamionit ose rimorkios sa më shpejt të jetë e mundur.
Shiko më shumë

Transport me trailer i hapur

Ofrojmë trasnport për mallra me railer të hapur

Brenda dhe jasht Shqipërisë

Transportimi i mallrave apo objekteve të ndryshme me trailera të hapur është një element i sigurtë falë eksperiencës sonë
Shiko më shumë

Transport me kamionë të mbyllur

Transport për mallra me kamionë të mbyllur me tenda

Kamionë me tenda

Kamionët me tenda janë krijuar për ta bërë transportin më të lehtë për udhëtime të gjata si dhe me pak të rrezikshëm për mallrat që...
Shiko më shumë

Informacione nga biznesi transportit

kompani transporti kamionash

Kompani transporti mallrash

Kompani Transporti mallrash Mallrash MURATAJ 2012 – Profili i kompanisë “Murataj 2012” sh.p.k. është një kompani transporti dhe logjistike me qendër në Durrës. Ajo operon

Read More »